juustoparrkmaki

Ärsyyntymiskynnys ylittyi

Nauhoitin piruuttani viime viikolla yhden jakson noita molempia "Suomen surkein"- formaatin alla olevia tv-ohjelmia kun niistä niin paljon puhutaan tuollakin meidän "toriparlamentissa".

Eilen sitten katsoin molemmat ja oikein jouduin pinnistelemään että jaksaisin katsoa ne loppuun. 
Kyseessä oli "suomen surkein nikkari" ja "suomen surkein kokki". Ärsyyntymiskynnykseni todellakin ylittyi ja ihan äärimmilleen. 
Kuinkahan paljon meillä oikeastaan suomessa on noin tumpeloita ja ärsyttävän uus'avuttomia ihmisiä.  Meinasi ihan itku tulla kun katsoin esimerkiksi parin nuoren miehen perunan kuorimista perunamuusia varten.  Entäpäs sitten se varsinainen muusin teko kaikilta kolmelta ohjelmassa jäljellä olevalta.  Silloin jo repesin nauruun kun sitä valmistettiin.  Ensinnäkin, yksi näistä "neroista" ei edes tiennyt mikä puikulaperuna on,- puhumattakaan kateenkorvasta.  Tee siinä sitten hieno "Kateenkorva-voitaikinavannike" niinkuin oli tehtävän-anto. Voin pahoin kun näin ne heidän kaikki valmiit annokset.

 

Siinä "suomen surkein nikkari"- ohjelmaa katsoessani koin jo sitten itseni  aika epätoivoiseksi kun seurasin sitä tapetoimista esim.  Tuli jopa mieleeni että ne tekivät sitä tahallaan viihteen hyväksi. Se oli kuitenkin turha toive, sillä he piruvieköön oikeasti olivat noin tumpeloita eivätkä osanneet. Käyttivät logiikkaa millaista en ole aikaisemmin nähnyt ja uskonut edes keksittävän. 

No, oli ensimmäinen ja takuulla viimeinen kerta kun laitan mielenrauhani koetukselle noiden tv-formaattien kohdalla. Onneksi muitakin kanavia löytyy jos tekee mieli katsella parempaa viihdettä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.